top of page
  • Yazarın fotoğrafıDeniz Iskender

Eindhoven FeelGood Bit Pazarı

🏵️ İyi bir atmosfer, ilham, hoş insanlar, benzersiz, dayanıklı ve güzel ürünler, organik lezzetler ve yerel ürünler arayan herkesin ayın 3. Pazar günü Eindhoven'da bulunacağı yer burası: Eindhoven FeelGood Bit Pazarı


Eindhoven FeelGood Bit Pazarı, el yapımı, orijinal ve ilham verici ürünler, lezzetli (biyo) atıştırmalıklar, içecekler, atölyeler ve güzel canlı müzikle dolu canlı bir etkinliktir.


Alışveriş yapabilir, atölyeleri takip edebilir, masaj yaptırabilir, sağlık danışmanlığı alabilir, yöresel ve dünya yemeklerini tadabilir, canlı müziğin keyfini çıkarabilir ve terasta dinlenebilirsiniz. Ayrıca çocuklar için de pek çok eğlenceli aktivite var.

Eindhoven FeelGood Bit Pazarı
Eindhoven FeelGood Bit Pazarı

Tüm aile için harika bir etkinlik!

FeelGood Pazar, tasarımcılara ve yapımcılara alışılmadık kreasyonlarını halka gösterme fırsatı veriyor. Ziyaretçiler için benzersiz tasarımlarla, özel ürünlerle tanışmanın ve tasarımcıyla tanışmanın erişilebilir ve eğlenceli bir yolu.


👀 Merak edebileceğiniz diğer etkinleri aşağıdaki bloglardan okuyabilirsiniz.


📸 Youtube videosu: FeelGood Bit Pazarı


✍️ Bu yazıda neler var?


Giriş ücreti ne kadar?

Ücretsiz giriş!


📍FeelGood nerede kuruluyor?

Klokgebouw 50, 5617 AB, Eindhoven



📆 FeelGood ne zaman kuruluyor?

FeelGoodHer ayın 3. Pazar günü (ara sıra istisnalar dışında), 12:00-18:00 saatleri arasinda açık. Biz 21 Nisan 2024'te FeelGood Pazarı'ndaydık.


2024 yili icin kesinlesmis tarihler

  • 17 Mart

  • 21 Nisan

  • 26 Mayıs

  • 23 Haziran

  • 21 Temmuz

  • 18 Ağustos

  • 15 Eylül

  • 20 Ekim

  • 17 Kasım


Eindhoven FeelGood Bit Pazarı
Eindhoven FeelGood Bit Pazarı
🚗 FeelGood Market'e nasıl gidilir?

Tüm ziyaretçilerimizin mümkün olduğunca bisikletle veya toplu taşıma araçlarıyla yaya olarak gelmelerini rica ediyoruz. Strijp-S'de resmi otoparkların dışında park etmek neredeyse genel olarak yasaktır. Strijp-S'de park etmek çok sıkı bir şekilde kontrol ediliyor . Yasadışı park cezası 90 €'dur. Eğer yine de arabayla gelmek istiyorsanız, garaja saat başına €1.20, maksimum  €6 olmak üzere park edin.


Ziyaret adresi: Klokgebouw 505617 AB Eindhoven


Toplu Taşıma / Tren: Eindhoven Strijp-Sistasyonunda inin. Burası 'Klokgebouw'un (kulenin üzerinde saatin bulunduğu büyük beyaz bina) bitişiğindedir. Şehirdeki Merkez İstasyondan FeelGood Pazarı'na 20 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.


Toplu Taşıma / Otobüs: FeelGood Market'e otobüsle kolayca ulaşılabilir. 401, 402 veya 403 numaralı hattı kullanabilirsiniz.



🍟 21 Nisan 2024 tarihindeki yemek katılımcıları

  • Casa Reinders

  • Hakhoning

  • Happtoe

  • Herenboeren Rijk van Dommel

  • La Toscana dondurma

  • Torado Patates

  • Phood Çiftliği


Casa Reinders: İtalya, İspanya, Fransa, Portekiz ve Hollanda'dan gelen lezzetli ürünlerin satıldığı şarküteri tezgahı. Fransız sosislerinden lezzetli atıştırmalık ekmeklere, konserve balıklara ve mevsimlik ürünlere kadar herşey!


Casa Reinders Şarküteri tezgahı
Casa Reinders Şarküteri tezgahı

Hakhoning: Eski Hollanda tatlıları ve yerel arıcılardan (Tilburg bölgesi) gelen ballar ve kısmen dekorasyon amaçlı ama aynı zamanda satılık bazı emaye çaydanlıklar ve süslemeler var.


Happtoe: Kendi tarifimizden kroket ve bitterballen, patates ekmeği ile yüzde 100 hamburger (Akdeniz ketçapı, trüflü mayonez, arpacık soğanı, kornişon)


Herenboeren Rijk van Dommel en Aa / Hovense Herenboeren: Lezzetli, sağlıklı, sürdürülebilir, güvenli ve uygun fiyatlı yiyecekleri erişilebilir hale getirmeyi amaçlamaktadır.


La Toscana dondurma: Taze top dondurma.. Geleneksel İtalyan tarzında, taze çiftçi sütü ve taze meyveler gibi doğal malzemelerle yapılmaktadır.


Torado Patates: Hollanda'daki en güzel ve en lezzetli patates atıştırmalığıdır.


Phood Çiftliği: Eindhoven'daki bakım ve topluluk çiftliği. Taze mevsim sebzeler, mikro yeşillikler, otlar, yenilebilir çiçekler, mantarlar, kombucha ve daha fazlası... Sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilir ve şehirde haftalık olarak teslim edilir.


Eindhoven FeelGood Bit Pazarı
Eindhoven FeelGood Bit Pazarı

Stand kiralamak ister misiniz?

Stand rezervasyonu yaptırmak için web sitenizin bağlantısını veya bazı net resimleri ve satmak istediğiniz hizmet ve/veya ürünlerin açıklamasını içeren bir e-posta gönderimelisiniz.


☎️ Ileşitim bilgileri


FeelGood Market: Yaratıcılığı, sürdürülebilirliği (ve sosyal konuları), ilhamı, güzelliği, işçiliği ve özgünlüğü seçiyoruz.
3×3 metrelik (gıda dışı) bir durak (3x1 metre) veya (duraksız) standın kirası KDV hariç 72,50 Euro veya 2 metrelik bir durak (paylaşılan 4 durak) için 55 Euro veya 90 Euro'dur. – 4 metrelik durak için KDV hariç. Catering işletmelerinde bu, 4×1 durak veya 4×3 metrelik stant için KDV hariç 115 Euro'dur. Ayrıca uygun bulduğumuz bir çalışma arkadaşımızla da stand paylaşabilirsiniz. Sizden o kişiyi bulmanızı ve bize sunmanızı rica ediyoruz.
Yemek şirketleri Hollanda Gıda Güvenliği Otoritesi kurallarına göre çalışmalıdır. Yiyecek katılımcıları şartlar ve koşulları aşağıdaki bağlantıdan bulabilirler, ancak bu noktada yalnızca Felemenkçe olarak mevcuttur: İyi hissettiren pazar için hijyenik hazırlık kuralları
Bir hizmet (masaj, yoga vb) sunmak için ise, ziyaretçilere deneyim yaşatmak için sunduğunuz şeyin eğlenceli ve etkileşimli bir sunumunu yapmanızı rica ediyoruz (yoga dersi veya dans atölyesi gibi bir atölye de olabilir). 'Kuru bilgi stantları' istemiyoruz. Bu nedenle, eğer masaj gibi bir şey sunuyorsanız, ziyaretçilere yerinde masaj yapmanızı ve ne yaptığınızı göstermenizi rica ediyoruz.

👀 Merak edebileceğiniz diğer etkinleri aşağıdaki bloglardan okuyabilirsiniz.


Bir sonraki blog'ta görüşmek üzere! Kendinize iyi bakın, hoşça kalın :)


📸 INSTAGRAM: denniskender


Bu blog Eindhoven FeelGood Bit Pazarı, Eindhoven FeelGood Pazar, Eindhoven FeelGood Market, FeelGood Pazar, FeelGood Market, Eindhoven bit pazari, Eindhoven da gezilecek yerler, Eindhoven da yaşam, Eindhoven da yaşamak, Eindhoven yapılacaklar, Eindhoven ne yenir, Eindhoven nasıl bir yer, Eindhoven gezi, Hollanda Eindhoven gezilecek yerler ve Hollanda gezi blog sorularini cevaplamaktadir. 

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page